Artikkeli

Energiakaupan päällikkö, sähköntuotanto ja -myynti

Tule mukaan vastaamaan sähköntuotannon ja -myynnin kaupallisista operaatioista. 
Nainen seuraa pörssikursseja tietokoneen ja kännykän näytöltä

Tule mukaan vastaamaan sähköntuotannon ja -myynnin kaupallisista operaatioista.

Me Loisteella kehitämme jatkuvasti kaupallisten operaatioiden toteutusta ja sähköntuotannon taloudellista tulosta. Olemme vastuullinen ja uudistuva energiainfrayhtiö Kajaanissa, meille työskennellään ympäri Suomea.

Tehtävässä vastaat ensisijaisesti sähköntuotannosta ja -myynnistä tukkumarkkinoille ja pörsseihin sekä sähkön tuotantotoiminnan kehittämisestä ja tuloksen maksimoinnista. Vastuullesi kuuluu myös suojausstrategian kehittäminen ja tuotannon suojaukset, sekä päästökauppa ja alkuperätakuut. Hallitset energiahallinnan kumppanuuksia ja kehität strategian tuotannon toteutuksen osalta. Lisäksi osallistut sähkön tuotannon liiketoiminnan ja tuotantokoneiston kaupalliseen kehittämiseen.Tehtävässä menestymisen avaimet  • Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta energia-alan tehtävistä
  • Sinulla on kaupallinen tai teknillinen korkeakoulututkinto
  • Toimit yhteistyökykyisesti ja innostavasti organisaatiomme ja kumppaniverkoston kanssa.
  •  Olet kehittämis- ja tuloshakuinen
  •   Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä
  •   Et pelkää tarttua toimeen ja viet asioita eteenpäin itsenäisesti

Miksi meille töihin?

Pääset mukaan hyödyntämään osaamistasi osana ammattimaista ja mukavaa tiimiä, sekä oppimaan uutta. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti lisäkouluttatumalla. Loisteella on käytössä joustava työaikamalli ja etätyömahdollisuus. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset palkka- ja henkilöstöetumme. Olemme saaneet arvostetun Great Place to Work™ -sertifioinnin jo neljättä kertaa. Loisteen työntekijöistä 90 prosenttia sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka – vastaava luku on suomalaisissa yrityksissä keskimäärin 39 prosenttia.


Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian – lähetäthän hakemuksesi siis viipymättä, mutta viimeistään 24.9.2023 osoitteeseen timo.haarala@loiste.fiLisätietoja tehtävästä antaa Timo Haarala, puh. 050 5620601Loiste Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 121,7 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 35 työntekijää. Loiste-yhtiöiden pääkonttori sijaitsee Kajaanissa, Ahontie 1:ssä.