Artikkeli

Tuotannon suunnittelupäällikkö, sähköntuotanto ja -myynti

Tule mukaan vastaamaan sähkön tuotannon ja myynnin strategisesta suunnittelusta. Me Loisteella kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Olemme vastuullinen ja uudistuva energiainfrayhtiö Kajaanissa, työskentelemme ympäri Suomea.
Kuvassa mies huomiovaatteet päällä lukee tablettia, taustalla ilmasähköverkkoja.

Tehtävässä vastaat ensisijaisesti sähköntuotannosta ja -myynnistä sekä sähkön tuotantotoiminnan kehittämisestä ja tuloksen maksimoinnista. Vastuullesi kuuluu myös suojausstrategian kehittäminen ja tuotannon suojaukset, esimerkiksi päästökauppa ja alkuperätakuut. Hallitset energiahallinnan kumppanuuksia ja kehität strategian tuotannon suunnittelun osalta. Vastaat keskipitkän aikavälin optimoinnista ja vesivoiman säännöstelystä. Lisäksi osallistut liiketoiminnan kehitystehtäviin ja tuotantokoneiston kehittämiseen. 

Tehtävässä menestymisen avaimet

Toivomme sinulta työkokemusta energia-alan tehtävistä sekä että olet aktiivinen, ennakkoluuloton ja rohkea tulevaisuuden rakentaja. 

•   Toimit yhteistyökykyisesti ja innostavasti organisaatiomme ja kumppaniverkoston kanssa.
•    Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä Odotamme sinulta luontevaa työskentelyä eri sidosryhmiemme kanssa 
•    Et pelkää tarttua toimeen ja viet asioita eteenpäin itsenäisesti
•     Et kavahda myöskään rutiineja
•    Hyödynnät sujuvasti nykyaikaisia tietojärjestelmiä osana työtäsi

 

Miksi meille töihin?

Pääset mukaan hyödyntämään osaamistasi osana ammattimaista ja mukavaa tiimiä, sekä oppimaan uutta. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti lisäkouluttautumalla. Loisteella on käytössä joustava työaikamalli ja etätyömahdollisuus. Saat käyttöösi useat henkilöstöetumme: vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, laajat työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuurisetelit.

Olemme saaneet arvostetun Great Place to Work™ -sertifioinnin jo neljättä kertaa. Loisteen työntekijöistä 90 prosenttia sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka – vastaava luku on suomalaisissa yrityksissä keskimäärin 39 prosenttia.

Haluatko kuulla lisää?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian – lähetäthän hakemuksesi siis viipymättä, mutta viimeistään sunnuntaina 11.6.2023 lasse.aarnio@loiste.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa Loiste-yhtiöiden toimitusjohtaja Lasse Aarnio, puh. 050 453 6064.

Loisteen omistavat Kajaanin kaupunki, Sotkamon kunta sekä Kanerva Energia Oy. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 121,7 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 32 työntekijää. Loiste-yhtiöiden pääkonttori sijaitsee Kajaanissa.