Artikkeli

Vastuullisuus ja miten me sen näemme

Vastuullisuus on strategiamme ytimessä ja jokapäiväistä toimintaamme. Tavoitteenamme on olla energiainfran
vastuullinen uudistaja, joka mahdollistaa hiilineutraaliuden saavuttamisen. Luomme asiakkaillemme luotettavasti
ja laadukkaasti energiapalvelua, jolla voimme yhdessä vaikuttaa meidän jokaisen tulevaisuuteen.
alt text

Sosiaalinen vastuu

Huolehdimme, että arjen kohtaamiset asiakkaidemme, henkilöstömme ja kumppaneidemme kanssa ovat arvojemme mukaisia ja että teot ja puheet kohtaavat. Tavoitteenamme on olla energia-alan kiinnostavin työpaikka, jossa huolehdimme jokaisen arvostuksesta ja turvallisuudesta. Lupaamme kehittää henkilöstömme osaamista jatkuvasti toimialan ja asiakkaiden tarpeiden muuttuessa. Olemme hyvä yhteistyökumppani.

Ympäristövastuu

Olemme sitoutuneet tukemaan hiilineutraalin Suomen toteutumista vuoteen 2035 mennessä. Teemme sen yhdessä asiakkaidemme kanssa ohjaamalla heitä valitsemaan puhtaasti tuotettua energiaa. Olemme myös mukana rakentamassa ja investoimassa tuulivoimatuotannon kasvuun. Olemme sitoutuneet tekemään vahvaa ennaltaehkäisevää työtä toimintamme ympäristöriskien välttämiseksi. Osallistumme yhteiskunnallisiin hankkeisiin, joissa voimme vaikuttaa ja hyödyntää osaamistamme ilmaston puolesta. Odotamme myös kumppaneilta konkreettisia tekoja CO2 vapaan Suomen toteuttamiseksi.

Taloudellinen vastuu

Olemme sitoutuneet johtamaan yrityksiämme laadukkaasti, vakavaraisesti ja kilpailukykyisesti. Yhteiskuntavastuu on osa arkeamme ja tuotamme vastuullisilla teoilla omistajillemme lisäarvoa. Vastuullisuuteemme kuuluu taloudellisen kannattavuuden lisäksi elinvoimaisuuden rakentaminen ja ylläpito. Eettiset säännöt ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme.

Vastuullisuusraportti

Olemme sitoutuneet vastuullisuuteen, ja mittaamme sitä vuosittain systemaattisella raportoinnilla. Tutustu uusimpaan vastuullisuusraporttiimme.