Kaukolämpöliiketoiminta

Loiste Lämpö on puhtaasti kajaanilaista lämpöä läheltä. Tuotamme ja jakelemme kaukolämmön. Se mitä teemme, jää hyödyksi maakuntaan.
parikunta ovella

Kaukolämpöliiketoimintamme sijoittuu Kajaaniin. Me valvomme ja huolehdimme ympäri vuorokauden, että asiakkaillamme on lämpöä. 

Kaukolämpö on kestävää kehitystä tukeva lämmitysmuoto, joka soveltuu kaikentyyppisten ja -ikäisten kiinteistöjen lämmittämiseen. Sen tuotanto perustuu sähkön ja lämmön yhteistuotantoon, jossa polttoaineen energiasisältö hyödynnetään erittäin tehokkaasti. Keskitetyssä lämmöntuotannossa syntyy lähes poikkeuksetta vähemmän päästöjä kuin kiinteistökohtaisessa lämmöntuotannossa. Lisäksi olemme vahvasti sitoutuneet hiilineutraalivapaaseen tavoitteeseen tuotantotapojen jatkuvalla uudistamisella.

Suurin osa kaukolämmöstä tuotetaan kotimaista polttoainetta käyttävässä Kainuun Voiman (KAVO) yhteistuotantolaitoksessa. 

Osaamisemme on huippuluokkaa. Tunnemme alueen haasteet ja mahdollisuudet. Autamme yrittäjiä ja päättäjiä valitsemaan tulevaisuuden ratkaisuja, jotta paikallinen elinvoima säilyy. 

Kaukolämpöliiketoimintaamme kuuluu myös Otanmäen Lämpö Oy, joka toimii kaukolämmön tuottajana ja jakelijana Otanmäen ja Vuolijoen keskustoissa.

 

Otamme talteen datakeskuksen hukkalämmön - kysy lisää Vihreästä kaukolämmöstämme
asiantuntija II

Täältä löydät tietoa miten liityt kaukolämpöverkkoon sekä liittymismaksut ja hinnastot. Asiantuntijamme auttavat sinua!