Ura Loiste-yhtiöissä

Loiste-yhtiöt on monipuolinen työnantaja, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille. 
Kuvassa mies huomiovaatteet päällä lukee tablettia, taustalla ilmasähköverkkoja.

Tule meille töihin!

Haluamme olla huippuasiantuntijoista koostuva energia-alan kiinnostavin työpaikka.  Kehitämme omaa osaamistamme jatkuvasti ja kerromme osaamisestamme myös muille. Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat motivoituneita.  Olemme saaneet Great Place To Work -sertifikaatin neljä kertaa, ja neljä viidestä suosittelisi Loistetta läheisilleen hyvänä työpaikkana.

Me Loiste-yhtiöissä olemme enemmän kuin energiaa - sähköä, lämpöä, energiaratkaisuja ja parempaa arkea. Kuluttajille ja yrityksille.  

Meillä on töissä yli 30 energia-alan asiantuntijaa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa.   

TERVETULOA MUKAAN LOISTAVAAN JOUKKOON! 

Rekrytointeihin liittyvät yleiset tiedustelut: 
HR Eeva Kukkonen, eeva.kukkonen@loiste.fi

Loiste Rahoitus Oy  
Yhtiöiden toimintaa tukevat ja mahdollistavat tuki- ja hallintopalvelut kuten viestintä-, talous-, tietohallinto- ja henkilöstöpalvelut.  

Loiste Energia Oy  
Loisteen rakennuttamis-, käyttökeskus- ja kunnossapitopalvelut sekä energian hallinta- ja hankintapalvelu.  

Loiste Lämpö Oy tuottaa kaukolämpöä Kajaanin kaupungin alueella. Yhtiöllä on noin 1 700 asiakasta. Noin 70 % kajaanilaisista asuu kaukolämmitetyissä taloissa.   

Kajave Oy vastaa sähköverkkopalveluista Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Yhtiö vastaa verkkoalueellaan sähkön siirrosta, sähköverkon rakennuttamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta sekä näihin liittyvien palvelujen ostosta.  

Great Place To Work- sertifikaatti harmaalla taustalla.

Tietosuojaseloste, Työnhakijarekisteri

Avoimet työpaikkamme

Tällä sivulla näet avoinna olevat työpaikat Loiste-yhtiöissä.