Ura Loiste-yhtiöissä

Loiste-yhtiöt on monipuolinen työnantaja, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille. 
tule meille töihin

Ilmoitamme tällä sivulla konsernissa avoinna olevista työpaikoista.   

Haluamme olla huippuasiantuntijoista koostuva energia-alan kiinnostavin työpaikka.  Kehitämme omaa osaamistamme jatkuvasti ja kerromme osaamisestamme myös muille. Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat motivoituneita.  

Tehtävämme on sähkön ja lämmön tuotanto ja jakelu. Tuotamme myös näihin liittyviä palveluita kuten sähköverkon ja kaukolämpöverkoston rakennuttaminen sekä käyttö- ja kunnossapito.  

Me Loiste-yhtiöissä olemme enemmän kuin energiaa - sähköä, lämpöä, energiaratkaisuja ja parempaa arkea. Kuluttajille ja yrityksille.  

Meillä on töissä yli 30 energia-alan asiantuntijaa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa.   

TERVETULOA MUKAAN LOISTAVAAN JOUKKOON! 

Rekrytointeihin liittyvät yleiset tiedustelut: 
HR Johanna Tuure, johanna.tuure@azets.com

Loiste Rahoitus Oy  
Yhtiöiden toimintaa tukevat ja mahdollistavat tuki- ja hallintopalvelut kuten viestintä-, talous-, tietohallinto- ja henkilöstöpalvelut.  

Loiste Energia Oy  
Loisteen rakennuttamis-, käyttökeskus- ja kunnossapitopalvelut sekä energian hallinta- ja hankintapalvelu.  

Loiste Lämpö Oy tuottaa kaukolämpöä Kajaanin kaupungin alueella. Yhtiöllä on noin 1 700 asiakasta. Noin 70 % kajaanilaisista asuu kaukolämmitetyissä taloissa.   

Kajave Oy vastaa sähköverkkopalveluista Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Yhtiö vastaa verkkoalueellaan sähkön siirrosta, sähköverkon rakennuttamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta sekä näihin liittyvien palvelujen ostosta.  
 

Tietosuojaseloste, Työnhakijarekisteri

tule meille töihin

Tule meille töihin!

Tutustu mahdollisuuksiin Loiste-yhtiöissä.