Yhteiskuntavastuu

Vastuullisuus on strategiamme ytimessä ja jokapäiväistä toimintaamme. Luomme asiakkaillemme luotettavasti ja laadukkaasti energiapalvelua, jolla voimme yhdessä vaikuttaa meidän jokaisen tulevaisuuteen.
Retkellä Kainuu

Tavoitteenamme on olla energiainfran vastuullinen uudistaja, joka mahdollistaa hiilineutraaliuden saavuttamisen. Tutkimukset osoittavat, että energiayhtiöillä on keskeinen merkitys ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. 
 

Olemme mukana jokaisen asiakkaamme arjessa. Energiayhtiönä meillä on erityinen rooli yhteiskunnassa sen tarvitsemien perushyödykkeiden – energian ja lämmön – toimittajana. Luomme asiakkaillemme luotettavasti ja laadukkaasti energiapalvelua, jolla voimme yhdessä vaikuttaa meidän jokaisen tulevaisuuteen. 

Haluamme olla kiinnostava ja muutoksessa mukana oleva työpaikka henkilöstöllemme ja tuleville osaajille. Vastuullisuuden johtaminen, avoimuus ja konkreettiset teot vaikuttavat henkilöstömme ja tulevien osaajien mielikuvaan meistä työnantajana. 

Haluamme olla toivottu yhteistyökumppani ja valitsemme itse kumppaneita, joiden kanssa voimme jakaa saman vastuullisen arvomaailman.

Vastuullisuus tuottaa lisäarvoa myös omistajillemme. Maailman jatkuva muutos haastaa meidät innovoimaan uusia toimintamalleja ja uudenlaisia keinoja tuottaaksemme lisäarvoa palveluillamme, tuotteillamme ja toiminnallamme.

kaapelointia

Vastuullisuusraportti

hossan maisema nainen

Vastuullisuus

kajaven kuva

Eettiset säännöt