Oma Energia -palvelu asiakkaitamme varten

Oma Energia -palvelusta tarkistat kätevästi sähkönkulutuksesi ja laskusi.
Kajaven Oma Enegia -palvelu

Tervetuloa Oma Energia -palvelun käyttäjäksi!

Oma Energia -palvelussa voit seurata sähkönkulutustasi, selata sähkölaskuja, tarkistaa oman sähkösopimuksen hinnat, päivittää yhteystietosi tai jättää meille viestin.

Ensimmäisellä kerralla palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla, jolloin palvelun käyttö on turvallista ja tiedot ovat vain sinun käytössäsi.

Kun käytät Oma Energia -palvelua ensimmäistä kertaa, rekisteröidy

Klikkaa ”Kirjaudu sisään” nettisivun oikeasta yläreunasta tai tämän tekstin alla olevasta painikkeesta

Luo itsellesi uusi käyttäjätunnus valitsemalla ”Rekisteröidy yksityisasiakkaaksi”. Uuteen palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla, jolloin palvelun käyttö on turvallista ja tiedot ovat vain sinun käytössäsi. 

Jos rekisteröityminen päättyy virheilmoitukseen, voit jatkaa tämän lomakkeen avulla.  

Kirjautuminen jatkossa

Kun olet luonut tunnukset edellä mainitulla tavalla, voit jatkossa kirjautua palveluun antamalla sähköpostiosoitteesi (=käyttäjätunnus) ja antamallasi salasanalla.

Jos unohdat salasanasi, klikkaa vaihda salasana

Jos unohdat käyttäjätunnuksesi (rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja/tai), klikkaa tunnus unohtui. Pankkitunnusten avulla näet antamasi käyttäjätunnuksen ja voit uusia siihen liitetyn salasanan

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Katso Oma Energia -palvelusta sähkönkulutuksesi, sähkölaskusi ja sähkösopimuksesi hinnat. Voit myös päivittää yhteystietosi tai jättää meille viestin.