Artikkeli

Haemme projektipäällikköä sähkön tuotantoon ja myyntiin

Tule mukaan vastaamaan sähkön tuotannon ja myynnin kasvu- ja kehityshankkeiden suunnittelusta ja johtamisesta. Me Loisteella kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Olemme vastuullinen ja uudistuva energiainfrayhtiö Kajaanissa, työskentelemme ympäri Suomea.
Kypärään ja pukuun pukeutunut hahmo kävelee keskellä aurinkopaneeleita

Tehtävässä menestymisen avaimet

Toivomme sinulta työkokemusta energia-alan tehtävistä ja aktiivisuutta, ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta rakentaa tulevaisuutta.

Tehtävässä menestyt, kun:

  • Toimit yhteistyökykyisesti ja innostavasti organisaatiomme ja kumppaniverkostomme kanssa
  • Työskentelytapasi on aktiivinen ja oma-aloitteinen
  • Sinulla on kokemusta energia-alan ja voimatuotannon esihenkilönä tai projektipäällikkönä toimimisesta.
  • Sinulla on kokemusta uusien palveluliiketoimintojen, tuotteiden kehittämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä, esimerkiksi tuuli- tai aurinkovoimahankkeista.
  • Työskentelet luontevasti eri sidosryhmiemme kanssa
  • Et pelkää tarttua toimeen ja viet asioita eteenpäin itsenäisesti, etkä kavahda myöskään rutiineja
  • Hyödynnät sujuvasti nykyaikaisia tietojärjestelmiä osana työtäsi

Miksi meille töihin?

Pääset mukaan hyödyntämään osaamistasi osana ammattimaista ja mukavaa tiimiä, sekä oppimaan uutta. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti lisäkouluttautumalla. Loisteella on käytössä joustava työaikamalli ja etätyömahdollisuus. Saat käyttöösi useat henkilöstöetumme: vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, laajat työterveyspalvelut, työsuhdepyöräedun ja liikunta- ja kulttuurisetelit. Olemme saaneet arvostetun Great Place to Work™ -sertifioinnin jo neljättä kertaa. Loisteen työntekijöistä 90 prosenttia sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka – vastaava luku on suomalaisissa yrityksissä keskimäärin 39 prosenttia.

Haluatko kuulla lisää?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian – lähetäthän hakemuksesi siis viipymättä, mutta viimeistään 4.8.2023 sähköpostitse osoitteeseen lasse.aarnio@loiste.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Loiste-yhtiöiden toimitusjohtaja Lasse Aarnio, puh. 050 453 6064.

Loisteen omistavat Kajaanin kaupunki, Sotkamon kunta sekä Kanerva Energia Oy. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 121,7 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 32 työntekijää. Loiste-yhtiöiden pääkonttori sijaitsee Kajaanissa.