Uutinen

Avoin työpaikka: Palveluneuvoja

Haemme Loisteen asiakaspalvelutiimiin Kajaaniin palveluneuvojia (2–3 henkilöä)
Palveluneuvoja

Työpaikkakuvaus

Loiste-yhtiöt on suomalainen energiayhtiö, jonka juuret ulottuvat Kainuussa yli sadan vuoden päähän. Olemme innovatiivinen ja kasvuhakuinen energiayhtiö, jolle vastuullisuus ja henkilöstön hyvinvointi ovat erittäin tärkeitä. Loiste konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 101 M€.

Ydinliiketoimintojamme ovat sähkön siirtoliiketoiminta, lämpöliiketoiminta sekä sähköntuotanto. Tehtävänämme on toimittaa sähköä tasapuolisesti kaikille alueemme asiakkaille ja huolehtia sähköverkkopalveluista eli sähkön toimituksesta, sähköverkon rakennuttamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta sekä näihin liittyvien palvelujen hankinnoista ja kumppanuuksista. Vastaamme lämpötoiminnasta ja -palveluista sekä lämmön tuotannosta Kajaanissa. Mahdollistamme osaltamme hiilineutraalia siirtymää investoimalla vihreään sähköntuotantoon.

Haemme Loisteen asiakaspalvelutiimiin Kajaaniin palveluneuvojia (2–3 henkilöä)

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään asiakkuuksien kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Työskentelet monikanavaisesti niin puhelimitse kuin verkkoviestien kautta sekä opastat ja autat asiakkaita myös paikan päällä Kajaanissa Ahontien palvelupisteessämme. 
Työskentelet merkityksellisessä roolissa, sillä olet usein ensimmäinen kontakti, kun asiakkaamme ottavat yhteyttä ja tarvitsevat neuvoa. Palveluneuvoja toimii osana Loisteen asiakaspalvelutiimiä.

Mitä työ pitää sisällään:

 • Sähköverkon ja kaukolämmön asiakaspalvelun hoitaminen yhdessä muun tiimin kanssa
 • Asiakaspalvelutehtävien hoitaminen monikanavaisesti sekä lähipalveluna Ahontien toimistolla.
 • Asiakkaan sopimustietojen oikeellisuudesta huolehtiminen
 • Vikapalveluiden hoitoon osallistuminen (asiakkaiden puheluihin ja viesteihin vastaaminen) 


Mitä odotamme sinulta:

 • Kaupallinen koulutus/tekninen koulutus tai työssä hankitut vastaavat tiedot ja taidot
 • Erinomaista palveluasennetta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
 • Aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa
 • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Tietojärjestelmien sujuvaa käyttöä
 • Ymmärrystä sähkömarkkinoiden toiminnasta 


Mitä katsomme eduksi:

 • Asiakastietotietojärjestelmien osaaminen
 • Datahub järjestelmän tunteminen
 • Englannin kielen taito 


Tarjoamme sinulle:


Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtävän vakavaraisessa energia-alan yrityksessämme. Saat merkityksellisen tehtävän näköalapaikalta, jossa voit haastaa itseäsi ja kokea onnistumisia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Tulet työskentelemään osaavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Pääkonttorimme sijaitsee Kajaanissa, jossa myös toimipisteesi sijaitsee.


Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.


Loiste on hyvä työpaikka – sertifikaatti jo viidettä kertaa


Loiste-yhtiöt on saanut arvostetun Great Place to Work- sertifioinnin viidettä kertaa. Vuonna 2024 Loiste palkittiin myös GPTW-organisaation myöntämällä tunnustuksella Suomen Parhaat Työpaikat, pienet yritykset sarjassa. Loisteen työntekijöistä 88 prosenttia sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka – vastaava luku on suomalaisissa yrityksissä keskimäärin 39 prosenttia.

Haluatko olla mukana rakentamassa vihreän energian tulevaisuutta ja yhtä Suomen Parhainta työpaikkaa?


Hae tehtävää viimeistään 6.8.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa 3.-5.7.2024 ja 5.-6.8.2024 klo 12–16 Saara Rimpiläinen p. 050 575 5463, saara.rimpilainen@loiste.fi


Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti.

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/loiste-holding-palveluneuvoja-sdsuu-18360236