Uutinen

Avoin työpaikka: Verkostoasiantuntija, strateginen omaisuudenhallinta ja verkon suunnittelu

Tule mukaan kehittämään sähköverkkoamme!
Verkkoasiantuntija

Työpaikkakuvaus

Kajave Oy kuuluu Loiste-yhtiöihin. Meillä on sähköverkkoa Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Yhtiöllämme on yli sadan vuoden historia, mikä tuo vakaan pohjan alueen kehittämiseen. Tehtävänämme on toimittaa sähköä tasapuolisesti kaikille Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan asiakkaille. Huolehdimme sähköverkkopalveluista eli sähkön toimituksesta, sähköverkon rakennuttamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta sekä näihin liittyvien palvelujen hankinnoista ja kumppanuuksista. Yhteensä Kajavella on sähköverkkoa noin 13 800 kilometriä eli yli kolme prosenttia Suomen sähköverkosta.

 

Tule mukaan kehittämään sähköverkkoamme!

Me Kajavella kehitämme sähköverkkoamme Kainuun tulevaisuuden tarpeisiin ja tällä mahdollistamme osaltamme alueen elinvoimaisuuden kehittymisen. Olemme vastuullinen ja uudistuva sähköverkkoyhtiö Kajaanissa, meille työskennellään ympäri Suomea. Olemme osa Loiste-konsernia.

Tehtävässä pääset konkreettisesti kehittämään sähköverkkoamme asiakkaiden ja yhteiskunnan tarpeisiin suunnittelun parissa. Pääset myös työskentelemään omaisuutemme mallintamisen parissa sekä kehittämään verkkoyhtiön omaisuudenhallintaa ja tekemistämme. 
Haemme tiimiimme henkilöä, jolla on paloa ja kykyä kehittyä omaisuudenhallinnan ammattilaisena eli voit olla vastavalmistunut tai alan sisällä uusia tuulia kaipaava motivoitunut sekä innostunut henkilö. Tässä on tilaisuutesi tulla meille oppimaan ja kehittymään osana osaavaa tiimiä. Pääkonttorimme sijaitsee Kajaanissa, jossa myös toimipisteesi sijaitsee. 

Tule mukaan elämäniloiseen joukkoomme, jossa toimimme asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti. Menemme yhdessä ja uteliaasti kohti uutta!

Tehtävässä menestymisen avaimet:

  • Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta energia-alan tehtävistä
  • Sinulla on sähkövoimatekniikan tai energiatekniikan diplomi-insinöörin tutkinto
  • Olet motivoitunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintaa
  • Toimit yhteistyökykyisesti ja innostavasti organisaatiomme ja kumppaniverkoston kanssa
  • Olet kehittämis- ja tuloshakuinen
  • Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä
  • Et pelkää tarttua toimeen ja viet asioita eteenpäin itsenäisesti
  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito


Miksi meille töihin?

Pääset mukaan hyödyntämään osaamistasi osana ammattimaista ja mukavaa tiimiä, sekä oppimaan uutta. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti lisäkouluttatumalla. Kajavella on käytössä joustava työaikamalli ja etätyömahdollisuus. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset palkka- ja henkilöstöetumme. Olemme saaneet arvostetun Great Place to Work™ -sertifioinnin jo viidettä kertaa. Loiste-konsernin työntekijöistä 88 prosenttia sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka – vastaava luku on suomalaisissa yrityksissä keskimäärin 39 prosenttia.

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian – lähetäthän hakemuksesi siis viipymättä, mutta viimeistään 16.8. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Verkostopäällikkö Annastiina Kangas, puh. 040 5813687

Soittoajat: 5.7. klo 12-16, 8.7. klo 12-16, 9.7. klo 9-16, 7.8. klo 12-13 sekä 8.8. klo 12-13.


https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/loiste-holding-verkostoasiantuntija-strateginen-omaisuudenhallinta-ja-verkon-suunnittelu-sdsuu-18360241