Uutinen

Loiste-yhtiöiden toimitusjohtaja vaihtuu

Toimitusjohtaja Reino Huusko siirtyy pois Loiste-yhtiöiden palveluksesta. Talousjohtaja Lasse Aarnio toimii vt. toimitusjohtajana, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu.
Loiste on suomalainen energiayhtiö, jonka juuret ulottuvat Kainuussa yli sadan vuoden päähän. Ydinliiketoimintaa ovat sähkön sekä kaukolämmön jakelun ja tuotannon käsittävä energiainfra.

Loiste-yhtiöiden toimitusjohtaja Reino Huusko siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Vt. toimitusjohtajaksi on nimitetty talousjohtaja Lasse Aarnio, ja uuden toimitusjohtajan julkinen rekrytointi käynnistyy välittömästi.

”Reino Huusko on johtanut Loiste-yhtiöitä läpi monien vaativien muutosvaiheiden. Kiitän Reinoa koko yhtiömme puolesta yli kahdestakymmenestä Loiste-vuodesta ja toivotan hänelle onnea uusiin haasteisiin”, Loiste-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Paavo Niemelä sanoo.

”Yli kahdenkymmenen loistelaisten kanssa vietetyn vuoden jälkeen minulla on edessäni uusi elämänvaihe Etelä-Suomessa. Olemme uudistaneet Loisteen toimintamallin, ja nyt yhtiö on valmis seuraaviin kehitysaskeleisiin. Lämpimät kiitokset kaikille loistelaisille ja lukuisille kumppaneillemme hyvästä yhteistyöstä vuosien varrella”, Reino Huusko toteaa.

Loiste-yhtiöt tuottaa ja jakelee sähköä ja kaukolämpöä kainuulaisille. Loisteen sähköverkkoliiketoiminnasta vastaava tytäryhtiö Kajave toimittaa sähkön yli 58 000 sähkönkäyttöpaikkaan Kainuussa. Loiste Lämpö puolestaan tuo kaukolämmön noin 1 700 asiakkaalleen Kajaanissa.

 

Lisätietoja antaa:
Loiste-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Paavo Niemelä, 044 261 7477, paavo.j.niemela@gmail.com